UNDE EFICIENTA INTALNESTE CALITATEA

BUN VENIT LA CF STARCOMEXIM

Producem o gama larga de ambalaje transparente si multicolore din polietilena (HDPE, PET, PP) pentru uz alimentar si uz industrial, in special pentru industria chimica (detergent, lichide pentru curatat si degresat), cat si capace pentru etansare de diferite forme si marimi.

CF Starcomexim

 

CF STARCOMEXIM


Cine Suntem?

Despre Noi

Pe piata din anul 1992, avem ca obiect de activitate producerea si comercializarea ambalajelor plastice.

Contact

Livram rezultate exceptionale. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Produse

Gama larga si diversa de recipienti transparenti sau colorati & importul diverselor materii prime si materiale.

Portfoliu

Am dezvoltat parteneriate solide cu companii atat nationale cat si internationale.

De Ce Noi?

Afacere de familie. 100% capital romanesc. Pe piața din 1992. Experienta considerabila in industria ambalajelor si industria chimica.

CF STARCOMEXIM

cf starcomexim

TEHNOLOGIE

Cu capabilitati tehnologice de ultima generatie si cu solutii inovatoare de succes, produsele noastre, si implicit cele ale clientilor nostri, prezinta un veritabil adversar in pietele pe care le deservim.


LEADERSHIP

Lideri in productia ambalajelor, ne angajam incontinuu in imbunatatirea procedeelor si sistemelor de productie pentru a crea ambalaje durabile, sustenabile, si care oferă valoare clienților nostri.

Portfoliu

La CF Starcomexim ne mandrim cu o analiza amanuntita a nevoilor fiecarui client in parte si ne stradium sa oferim cele mai potrivite solutii pentru fiecare dintre ei. Portfoliul nostru de parteneri este compus din companii nationale cat si internationale cu care am stabilit de-a lungul anilor relatii de parteneriat solide. Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne descoperiti produsele sau sa ne contactati.